Busryttare!

2013-05-15
17:25:43

Halvdöd!

Åh, rolig men tuff dag! Började med jobb förmiddagen med att klippa gräs i kolmården & såklart med min otur och min träningsvärk så gick åkgräsklipparen sönder & fick köra allt för hand! Höll på att dö i benen när jag äntligen blev klar & då var det bara att åka till stallet & rida. 
Var dock väldigt taggad till att dra dit för Nannis skulle med & testrida Mille! Sussie har nämligen spanat lite grann efter en medryttare till honom, men är väldigt nogran & bara om de klickar 110% så blir hon nöjd vilket är kalas! För att vara första gången så såg de faktiskt riktigt bra ut de få gånger ja kollade. Eva red även oxå i paddocken barbacka på Gullan. Såg oxå kalas ut & Gullan var riktigt snygg under ryttare!
För mig däremot gick de faktiskt rätt dåligt. Daggen la plötsligt i lågväxeln & va riktigt slö till en början & bille knappt trava. Gav honom ett litet putt med spöet på bogen & då vaknade han till lite grann i alla fall! Sedan var de såklart väldigt spännande med Gullan & Mille springandes runt sig! Ja själv var nog snäppet värre än Daggen dock... Väldigt okoncentrerad & att rida en häst som bestämt sig att vara 26 år & kallblod är väl inte de lättaste med enorm träningsvärk...
Imorgon blir de dock nya tag! Nannis ska få rida Mille igen & vi ska undersöka skogarna efter morgonfodrningen! Sedan vid runt 2 så kommer Mats & sätter på Daggen nya skor! 
 
Nu blir de att dega lite till film. Extremt trött så blir att somna tidigt idag!